Save the Date

 

Am diversity banner

AMdiversity, 25 september 2023

Locatie: Aon, Rotterdam

Hoe staat het ervoor met de initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie in de verzekeringsbranche?

Tijdens dit event gaan we de beste initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie in de verzekeringsbranche voor het voetlicht brengen.

Dé ontmoetingsplek om met elkaar te bepalen wat de volgende stappen zijn voor de noodzakelijke versnelling richting een diverse en inclusieve branche.
Een programma met inspirerende voorbeelden uit de praktijk, gesprekken met elkaar en een uniek moment om met elkaar de maatschappelijke uitdaging aan te pakken.

De programmering voor dit event is in volle gang en de inschrijving start binnenkort. Houd de website dus goed in de gaten en zet de datum alvast in je agenda!

Banner Amdag 28-11-2023

AMdag 2023

Locatie: DeFabrique, Utrecht

Hét event voor en door intermediairs en verzekeraars.

Op dinsdag 28 november vindt een nieuwe editie van AMdag plaats! Als vanouds met volop ruimte om te netwerken, aangevuld met succesnummers uit het NextLevel-programma. Denk daarbij aan het Insights café waarin we dieper ingaan op actuele thema's, laat je daarnaast inspireren door top sprekers.  Op de AMdag verbinden, ontmoeten & inspireren we iedereen die werkzaam is binnen de financiële dienstverlening, daar ben jij toch ook bij?

Zet hem alvast in je agenda!